stormtrooper-dam-maskeraddrakt-1

Stormtrooper Dam Maskeraddräkt

899 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Malin
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Dräkten var i helhet väldigt smidig och gav en snygg och verklig "image" av Sci-Fi filmen. Nackdelen med dräkten var den två-delade masken i tunt plast då materialet enligt min åsikt inte är hållbart och skapar en större plastig känsla i förhållande till en mask med tjockare plast och större hållbarhet. Jag ger dräkten 3/5 i betyg då masken inte föll mig i smak.
  31 av 33 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Mary
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jag tycker att den är superfräck men jag önskar att det hade medföljt skor också. Och så tycker jag att den var ganska dyr. Några hundralappar billigare hade jag önskat! Men jag är jättenöjd med den annars! :)
  6 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Lars
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Blev besviken. Sömmarna är sköra och går upp väldigt lätt, vissa ''kartong''-bitar var påsydda fel, exempel den på högra och på vänstra underarmen satt på helt olika sidor av armarna. Hjälmen var plastig och kommer nog spricka om man skulle råka trycka på den för hårt.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Trött på att se hur Stormtroopersarna klantar sig i TV-rutan? Ta saken i egna händer och införskaffa denna supersnygga Stormtrooperdräkt! Dräkten har läckra, gjutna detaljer som tillsammans blir till en ordentlig rustning. Givetvis medföljer en stilig mask!

Stormtrooper Dam Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit, en tvådelad mask samt ett bälte. Jumpsuiten är av en följsam modell med polokrage, långa ärmar och långa ben. Den är svart med vita, gjutna plastdetaljer som bildar en snygg Stormtrooperrustning. Masken består av två delar som tillsammans bildar framsidan av en Stormtrooperhjälm. Den är vit med svarta, grå och silvriga detaljer. Bältet matchar den vita rustningen och det har snygga, gjutna detaljer. Skorna på bilden ingår ej.

Finns i storlekarna X-Small och Large.