Studentskylt & Studentplakat

Är det lillebrorsan som har lyckats (hur då?) ta sig genom hela skolgången och skall ta studenten för första och sista gången i sitt liv? Eller är det kanske din pojk-/flickvän som skall springa ut i sommar? För att fira detta på bästa möjliga sätt så kommer ni inte bara behöva blågul dukning, studentnallar, mini-champagne och en hel familj som skriker, ni kommer också behöva det absolut viktigaste av allt – studentskylt!

Designa din egen studentskylt hos Partykungen


Vi har tagit steget så att du, ja du ska kunna tillverka och göra din egen studentskylt på snabbast, smidigast och bekvämast sätt utan att behöva gå till närmsta fotobutik! Hos oss laddar du bara upp valfri bild (gärna den roligaste och fulaste ni har), väljer sedan ett motiv ni tycker passar (vi har massooooor), beskär bilden så att allt ser helt rätt ut, sedan tillverkad vi den för hand, sedan har du den på posten inom några ynka dagar. På detta sätt slipper du kötid och ett trött butiksbiträde som häver ur sig: "-Tyvärr kompis, väntetiden är ungefär sex månader!"

Gör studentdagen extra speciell!


Att ta studenten är en stor dag – så då ska det inte snålas på någonting alls! Just därför tycker vi det är viktigt att kunna erbjuda att designa en egen studentskylt. Vi är rätt säkra på att studenten själv kommer tycka det är tusen gånger roligare att få en personlig studentskylt man lagt ner lite tid på, istället för ett tråkigt studentplakat med ett slarvigt ditsatt fotografi och någon som skrivit dit namnet med en dålig bläckpenna, eller dylikt.

Tittar regnet fram? Ingen fara!


Skulle det börja regna har vi löst problemet enkelt så studentskylten inte förstörs; självklart medföljer ett regnskydd som du enkelt trär på studentskylten så håller den sig torr. Regnskyddet är givetvis genomskinligt så alla kan se den fina studentskylten ändå.

Studentplakatet kommer vara nödvändig för när man som student står på trappan och ska dansa lite och sedan springa till sin familj så är det i princip omöjligt att hitta. Det står 1500 olika mammor och pappor som ser typ likadana ut, så det är därför man behöver en skylt så att den stackars studenten hittar rätt. Det skulle ju bli lite pinsamt för studenten, men även hjärtekrossande för dig om du ser din stackars dotter/son krama om fel mamma och pappa.

Många människor väljer också att slå på ännu större än att bara ha studentplakat, vissa väljer också att trycka upp sin helt egna studentbanner. Då kan du överraska studenten som bara den när han eller hon kommer hem. Vem vet, du kanske har tryckt upp en rolig banner med texten "KUNG KENTA" och en rolig bild på personen på sidan om. Tillverkningsprocessen är precis lika – ladda upp bild, välj en rolig och valfri text, sedan väntar du bara lite så tillverkar Partykungens tryckerinissar din banner snabbt och smärtfritt.

Men vänta, detta är inte allt...

Anpassa din studentskylt efter dina önskemål


När du väljer att trycka en studentskylt hos oss, ja då väljer du själv motiv, text och på vilket sätt den skall tillverkas. Du kan alltså bestämma själv om det ska vara tryckt på bara framsidan, eller om du vill ha samma bild tryckt på bägge sidor på ditt studentplakat. När du beställer din studentskylt hos oss (som dessutom är billigare än de andra) så slipper du långa väntetider, otrevlig butikspersonal och stressen som kan uppstå i en situation som denna. Detsamma gäller med bannern, du slipper stressen och du kan bestämma precis allt själv. Snacka om kungen kungensson-service, inte sant?

Gör det personligt och unikt


Det finns flera teman och teckensnitt att välja bland när du designar din studentskylt hos oss, så vi lovar att du kommer hitta det som passar just den blivande studenten och hans/hennes utbildning. Eller varför inte välja ett tema som matchar studentens fritidsintresse, eller ett tokigt tema för att göra hela studentfirandet extra roligt? Att kunna designa sin egen studentskylt gör allt mer personligt än att bara köpa ett mediokert studentplakat.

Enkel montering och snabb leverans


När du mottagit din älskade studentskylt så har vi skickat med allt du behöver för att montera den på snabbaste möjligast vis. När du öppnat paketet med ditt studentplakat möts du av en pinne, en stor skylt och ett regnskydd. Regnskyddet sitter redan monterat på själva skylten och det kan du spara på tills dagen är kommen, inte just för att det regnar utan för att skylten ska hålla sig bättre. Pinnen och skylten är inte fastmonterad med varandra vid ankomst, men pinnen har en stark dubbelhäftande tejp på sig redan så det är bara för dig att ta bort skyddsplasten över tejpen och sedan montera på skylten. Låt studentskylten gärna vila litegrann innan du lyfter upp (för säkerhets skull). Piece of cake!

Skapa en minnesvärd studentskylt hos Partykungen!


Så för att summera det hela – Hos Partykungen hittar du studentskylten och studentbannern till studenten. Snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer