vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Studentskylt & Studentplakat

Är det lillebrorsan som har lyckats (hur då?) ta sig genom hela skolgången och skall ta studenten för första och sista gången i sitt liv? Eller är det kanske din pojk-/flickvän som skall springa ut i sommar? För att fira detta på bästa möjliga sätt så kommer ni inte bara behöva blågul dukning, studentnallar, mini-champagne och en hel familj som skriker, ni kommer också behöva det absolut viktigaste av allt – studentskylten.

Hur beställer jag en studentskylt från partykungen?


Det har aldrig varit enklare! Klicka helt enkelt in dig på Designa Din Egen Studentskylt, ladda upp valfri bild (helst en rolig), välj design och mall utefter eget tycke, beskär bilden så att allt ser rätt ut, skriv i texten och lägg slutligen till i varukorg. Resten fixar vi - svårare än så är det inte!

Hos oss hittar du även studentbanners


Många människor väljer också att slå på ännu större än att bara ha studentplakat, vissa väljer också att trycka upp sin helt egna studentbanner via Designa Din Egen Studentbanderoll. Då kan du överraska studenten som bara den när han eller hon kommer hem. Vem vet, du kanske har tryckt upp en rolig banner med texten "KUNG KENTA" och en rolig bild på personen på sidan om? Tillverkningsprocessen är precis lika – ladda upp bild, välj en rolig och valfri text, sedan väntar du bara lite så tillverkar Partykungens tryckerinissar din banner snabbt och smärtfritt.

Beställ din studentskylt billigt hos Partykungen!


Det finns flera teman och teckensnitt att välja bland när du designar din studentskylt hos oss, så vi lovar att du kommer hitta det som passar just den blivande studenten och hans/hennes utbildning. Eller varför inte välja ett tema som matchar studentens fritidsintresse, eller ett tokigt tema för att göra hela studentfirandet extra roligt? Att kunna designa sin egen studentskylt gör allt mer personligt än att bara köpa ett mediokert studentplakat.

Så för att summera det hela – Hos Partykungen hittar du studentskylten och studentbannern till studenten. Snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer