Studentskylt & Studentplakat

Är det lillebrorsan som har lyckats (hur då?) ta sig genom hela skolgången och skall ta studenten för första och sista gången i sitt liv? Eller är det kanske din pojk-/flickvän som skall springa ut i sommar? För att fira detta på bästa möjliga sätt så kommer ni inte bara behöva blågul dukning, studentnallar, mini-champagne och en hel familj som skriker, ni kommer också behöva det absolut viktigaste av allt – studentskylten.

Hur beställer jag en studentskylt från partykungen?


Det har aldrig varit enklare! Klicka helt enkelt in dig på Designa Din Egen Studentskylt, ladda upp valfri bild (helst en rolig), välj design och mall utefter eget tycke, beskär bilden så att allt ser rätt ut, skriv i texten och lägg slutligen till i varukorg. Resten fixar vi - svårare än så är det inte!

Välj mellan enkelsidig och dubbelsidig skylt


Skyltarna printas på 210 gram premium matt fotopapper, och skyltarna är tillverkade av kraftigt 5 mm foamboard. Skylten mäter 50 x 70 cm, och du väljer själv om du enbart vill ha tryck på ena sidan, eller båda. Vill du synas lite extra (och vem vill inte det) föreslår vi att du printar på båda sidor!

Hur designar jag en snygg studentskylt?


Allt bygger på smak och eget tycke! Men eftersom de allra flesta av oss inte jobbar som grafiska designers så har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att på nolltid kunna skapa en dekorativ skylt, helt utan förkunskaper redigeringsprogram. Det viktigaste från ditt håll är med andra ord att bilden som du laddar upp är av så god kvalité och upplösning så möjligt (minst 900 x 900), för att vi skall kunna säkerställa en så tillfredsställande slutprodukt som möjligt. Därefter är det bara att välja - kör ni en klassisk skylt i blå-gult eller en ännu festligare variant? Fråga studenten!

Våra studentskylt-mallar är gratis!


Inga extra kostnader, inget krångel. Ta för dig! Vi har tagit fram 15 stycken olika teman för dig att ta del av precis hur du vill. Våra mallar är redan färdigställda och innehåller alla nödvändiga element för att skapa en studentskylt. Dessa element kan inkludera text, bilder och bakgrunder. Genom att bara lägga till din egen information, som namn, examen och foto, samt anpassa designen efter dina egna önskemål kan du skapa en studentskylt på nolltid.

Tack vare våra mallar sparar du både tid och pengar genom att slippa designa din egen studentplakat från grunden. Dessutom kan du vara säker på att din studentskylt kommer att se professionell ut och vara lättläst och begriplig för betraktaren.

Hur skickas studentskylten?


Din studentskylt skickas i ett specialanpassat emballage som garanterar att varken skylten eller trycket skadas under frakten. Studentpinnen och dubbelhäftande tejp medföljer och levereras i samma paket. Medföljer gör även en regnkappa som skyddar din skylt mot dåligt väder (sitter monterad vid leverans).

Hur monteras studentskylten?


För att montera plakatet placerar du enkelt skylten på en platt yta, mät sedan ut ungefär mitten av skylten. Markera gärna med en linjal för att säkra att det blir rakt. Pinnen har en stark dubbelhäftande tejp på sig, så det är bara för dig att ta bort skyddsplasten över tejpen och sedan montera på skylten jämte med markeringarna. Låt gärna studentskylten vila litegrann innan du lyfter upp den, och se gärna till att ha fäst pinnen redan 24 timmar innan studenten (för säkerhets skull!).

Hur lång är leveranstiden?


Beräknad leveranstid för våra egendesignade studentskyltar och banners är ungefär 1 till 3 arbetsdagar, vilket kan komma att variera beroende på hur mycket vi har att göra. Glöm inte att du kan välja expresshantering i kassan!

Hos oss kan du även beställa studentbanners!


Många människor väljer också att slå på ännu större än att bara ha studentplakat, vissa väljer också att trycka upp sin helt egna studentbanner. Då kan du överraska studenten som bara den när han eller hon kommer hem. Vem vet, du kanske har tryckt upp en rolig banner med texten "KUNG KENTA" och en rolig bild på personen på sidan om? Tillverkningsprocessen är precis lika – ladda upp bild, välj en rolig och valfri text, sedan väntar du bara lite så tillverkar Partykungens tryckerinissar din banner snabbt och smärtfritt.

Beställ din studentskylt billigt hos Partykungen!


Det finns flera teman och teckensnitt att välja bland när du designar din studentskylt hos oss, så vi lovar att du kommer hitta det som passar just den blivande studenten och hans/hennes utbildning. Eller varför inte välja ett tema som matchar studentens fritidsintresse, eller ett tokigt tema för att göra hela studentfirandet extra roligt? Att kunna designa sin egen studentskylt gör allt mer personligt än att bara köpa ett mediokert studentplakat.

Så för att summera det hela – Hos Partykungen hittar du studentskylten och studentbannern till studenten. Snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer