suitmeister-boys-christmas-red-icons-light-up-kostym-79288-1
suitmeister-boys-christmas-red-icons-light-up-kostym-79288-2

Suitmeister Boys Christmas Red Icons Light Up Kostym

399 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Daniel
  för 1 vecka sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Fedt med lys i
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Låt inte julgranen få stå ensam och skämmas i hörnet denna jul, gör den sällskap istället med en lika pyntad outfit med inbyggda ljus istället! Du kommer förvandlas till en gående julgran helt enkelt, och en snygg sådan dessutom!

Suitmeister Boys Christmas Red Icons Light Up Kostym är en extremt rolig kostym med inbyggda LED-lampor som kommer lysa upp hela dig! Kostymen inkluderar en mörkröd kavaj med LED-lampor och är dekorerad med bland annat julgranar, snögubbar och paket! Det medföljer även ett par matchande byxor samt en slips! Batterier ingår och i innerfickan finns en on/off knapp för belysningen.

Tack vare tygets höga kvalitet kan man tvätta och använda sin OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. Notera att Opposuits är av slim-fit modell, välj en storlek större om du tvekar mellan två storlekar.

 • Material: Polyester
 • Inkl. Kavaj, byxor och slips
 • Skjorta och skor ingår ej
 • Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large