Visa större bild

Super Dad Mugg med Cape

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du fortfarande inte hittat rätt födelsedagspresent, julklapp eller farsdagsgåva kommer den här muggen att rädda dig från misslyckade presenter. Din pappa kommer bli gladare än någonsin och antagligen kommer han dricka både kaffe, vatten, öl och mjölk ur muggen.

Super Dad Mugg med Cape är en röd mugg i keramik med en avtagbar gul cape. Mitt på muggen står texten "Super Dad" i gult och blått och detta tillsammans med capen ger den ett roligt superhjälteutseende. Detta är den perfekta presenten till alla pappor helt enkelt.

Capen är avtagbar.
Material: keramik

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Pala för 2 år sedan
  Kul idé. Färgen var inte alls så klarröd som på bilden utan mer åt det urtvättade röda hållet. Dock var den helt okej i alla fall. Ett minus var att på förpackningen så stod det att den kunde diskas i diskmaskin. Men på själva koppen stod det att den absolut inte kunde diskas i diskmaskin. Mycket förvirrande. Man vill ju inte förstöra den.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Liv för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42498 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle