Till toppen
Visa större bild

Surprise Drink Disney Prinsessa

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 446,42857142857
first_price.value: 1696,4285714286
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
5 kr 19 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Överraska ditt barn med en Suprise Drink! Men vad är en Suprise Drink egentligen? Jo, det är precis som ett Kinderägg, fast i dryckesform där en hemlig present finns gömd. Drinken har en nyttig och fräsch smak av frukt och innehåller massvis av vitaminer ditt barn kan tänkas behöva! Flera flugor i en smäll helt enkelt!

Surprise Drink Disney Prinsessa säljs styckvis och innehåller fruktsmakande juice, ett gömt ägg med leksak i och en flaska med motiv av en disneyprinsessa. Leksaken som medföljer blir en överraskning, men har någonting med Disney att göra. Drycken blir en perfekt present till ditt barn.

Säljs styckvis om 300 ml.

Notera att flaskans utseende kan variera!

Ingredienser: Mineralvatten, äppeljuice från koncentrat (42%), apelsinjuice från koncentrat (15%), mandarinjuice från koncentrat (8%), antioxidantionsmedel: askorbinsyra, surhetsreglerande medel: äppelsyra, naturligt färgämne: betakaroten.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Silje Christin för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53874 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle