Till toppen
Visa större bild

Surprise Drink Star Wars

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 446,42857142857
first_price.value: 1696,4285714286
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
5 kr 19 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Vi vet att du gillar Star Wars, men frågan är om ditt barn gör det? Men om så fallet är tycker vi att du skall överraska ditt barn med denna Suprise Drink! Men vad är en Suprise Drink? Jo, det är precis som ett Kinderägg, fast i dryckesform där en hemlig present finns gömd. Drinken har en nyttig och fräsch smak av frukt och innehåller massvis av vitaminer ditt barn kan tänkas behöva! Flera flugor i en smäll helt enkelt!

Surprise Drink Star Wars levereras styckvis och innehåller ett överraskningsägg med en leksak i. Ägget sitter fast på Star Wars-flaskan som också innehåller 300 ml fräsch och nyttig juice. Man skulle kunna säga att denna Suprise Drink är ett nyttigare (och roligare) alternativ till Kinderägg.

Säljs styckvis om 300 ml.

Notera att flaskans utseende kan variera!

Ingredienser: Mineralvatten, äppeljuice från koncentrat (42%), apelsinjuice från koncentrat (15%), mandarinjuice från koncentrat (8%), antioxidantionsmedel: askorbinsyra, surhetsreglerande medel: äppelsyra, naturligt färgämne: betakaroten.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Hanna för 7 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53707 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle