Visa större bild

Tillbehör

Svart Krullig Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 31
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Att fixa håret till 80-talsfesten kan vara ett riktigt hästjobb, iallafall om man vill få till det perfekta krullet och volymen så att det håller sig på topp hela kvällen. Istället för att lägga ner flera timmar på att fixa frippen kan du istället fokusera på din outfit och sedan dra på dig denna läckra peruk på bara några sekunder. Snabbt, smidigt och enkelt! 

Svart Krullig Peruk är en krullig herrperuk med lugg och axellångt hår i syntetmaterial. Denna peruk passar perfekt till dig som ska gå på den härliga 80-talsfesten men också till personen som vill ha lite omväxling i livet och behöver en ny frilla för dagen! 

One size (vuxenstorlek). 

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ole för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48200 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle