svensk-husman-strumpkalender-99011-5
svensk-husman-strumpkalender-99011-1
svensk-husman-strumpkalender-99011-2
svensk-husman-strumpkalender-99011-3
svensk-husman-strumpkalender-99011-4
svensk-husman-strumpkalender-99011-6
svensk-husman-strumpkalender-99011-7

Svensk Husman Strumpkalender

1 495 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Svårt att nå fram till den där magiska julkänslan du saknar så mycket? Unna dig själv ett nytt par gosiga julstrumpor att värma fossingarna med VARJE DAG fram till dopparedagen med den här fantastiska adventskalendern! Ett säkert kort för att göra december månad lite extra mysig, lyxig och framförallt rolig. 

Svensk Husman Strumpkalender är en fantastiskt adventskalender med 24 luckor som alla innehåller ett nytt par strumpor med svenskt jul-tema, till exempel matmönster och fika. Strumporna är supermjuka och bekväma vilket gör den här kalender till en fantastisk present till familj, dig själv eller en nära vän! 

Exempel på motiv: Köttbullar och prinskorv, julskinka, julkulor, julklappar, snögubbar, jultomte, sill, snöflingor, lussebullar & MYCKET mer. 

  • Material: 80% bomull, 17% nylon och 3% spandex
  • Storlek: Välj mellan 36-40 alternativt 41-46
  • Inkl. 24 par strumpor