Meny

S.W.A.T. Officer Maskeraddräkt

399 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Mikael
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Nackdel finns ingen gylf jobbigt när man ska kissa.
  7 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Magdalena
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Mer plastig än jag förväntade mig. Kändes lite som att ha på sig en sopsäck.
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Martina Charlotte Christina
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Bra kostym som står sig bra precis som den är, men som med fördel kan kompletteras med vapen, handklovar mm. Kanske något sämre i kvalitet än jag väntat mig...
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Inta maskeraden som en störtcool specialpolis från S.W.A.T. iförd den här snygga dräkten! En S.W.A.T:are tas in för extra farliga uppdrag som den vanliga polisen inte klarar av, alltså kan du känna dig riktigt stolt när du har denna på. Bestäm dig för en specialkunskap som du kan skryta med hela kvällen lång och införskaffa passande accessoarer. Vad sägs om att vara exert på prickskytte, sprängämnen eller speciella vapen?

S.W.A.T. Officer Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit, en väst, ett bälte, ett par knäskydd, ett par armbågsskydd och en huva. Jumpsuiten är mörkblå och av en enkel modell med raka ärmar och ben. Västen är svart, ser ut som en skottsäker väst och har texten "S.W.A.T." tryckt i vitt på bröstet. Bältet matchar västen och det har ett hölster för låtsasvapen samt en liten väska för till exempel en mobiltelefon. Knä- och armbågsskydden matchar västen och bältet. De är lätt stoppade och sätts fast med hjälp av elastiska, svarta band. Huvan är tunn, helsvart och täcker allt utom ögonen. Skor, handskar, handbojor och vapen ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large.