taco-hat-cake-gift-pizza-spel-90833-1

Taco Hat Cake Gift Pizza! Spel

 199 kr  109 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Letar du efter ett roligt och snabbt spel? Varför inte prova detta underhållande tacospel! Ibland känner man inte för långdragna invecklande spel, då är det perfekt att dra fram ett 10-minuters spel som funkar för hela familjen!

Taco Hat Cake Gift Pizza! Spel är ett kortspel där spelarna turas om att säga orden Taco, Hat, Cake, Gift och Pizza. I tur och ordning vänder man ett kort och säger varsitt ord, först Taco sedan Hat och så vidare. När det sedan händer att det blir en match på det ord man säger med kortet man vänder upp så gäller det att vara kvick! För den som är sist bland spelarna med att lägga sin hand på korthögen får då istället alla kort att lägga i sin egen hög.
Den som vinner är den som först får sin hög med kort slut, samt lägger sin hand först på en omgång därefter. Det finns även tre stycken specialkort man ska se upp efter under spelets gång. 

  • Språk: Engelska
  • Ålder: 8+
  • Antal spelare: 2-8 spelare
  • Speltid: cirka 10 minuter
  • 64 stycken kort