tartbild-peppa-piggreta-gris-74951-1
tartbild-peppa-piggreta-gris-74951-2

Tårtbild Peppa Pig/Greta Gris

49 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Emina
  för 4 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  prisvärd
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Mia
  för 3 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Ihan ok
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Greta Gris är en söt liten gris som är en populär karaktär bland barnen! Låt Greta vara huvudpersonen tillsammans med födelsedagsbarnet på kalaset! Vi har både pappertallrikar, muggar och dekorationer för att skapa det ultimata Greta Gris-kalaset! Tårtan kommer garanterat att vara kalaset höjdpunkt!  

Tårtbild Peppa Pig/Greta Gris  mäter ca 20 cm i diameter räcker till en tårta på 8-12 bitar. Det är väldigt enkelt att att skapa en snygg tårta med hjälp av en tårtbild. Börja med att försiktigt fukta tårtbilden med vatten eller gelatin för att sen fästa tårtoblatet på din tårta. Den är nu redo att serveras till alla kalasfirare! 

>> Klicka här för att läsa hur du monterar tårtbilden på din tårta!

Ingredienser: Potatisstärkelse,vatten,olivolja,maltodextrin,färgämnen: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt.Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.