tartbild-spiderman-74949-2
tartbild-spiderman-74949-1

Tårtbild Spiderman

49 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Maja
  för 3 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin färg när den väl kom på tårtan.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Johanna
  för 4 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Fin
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • alaa
  för 1 månad sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Har du en liten sötis som är ett fan av Spiderman? Det är väl en självklarhet att du måste fixa ett kalas med tema, vi har allt för spidermankalaset! Dräkter, masker, ballonger, engångsartiklar, servetter och andra kreativa detaljer som helt klart kommer göra kalaset till årets höjdpunkt! Som avslutning för alla fikasugna gäster serverar ni ju såklart en läcker tårta med motiv av Spiderman!

Tårtbild Spiderman mäter ca 20 cm i diameter räcker till en tårta på 8-12 bitar. Det är väldigt enkelt att att skapa en snygg tårta med hjälp av en tårtbild. Börja med att försiktigt fukta tårtbilden med vatten eller gelatin för att sen fästa tårtoblatet på din tårta. Den är nu redo att serveras till alla kalasfirare! 

>> Klicka här för att läsa hur du monterar tårtbilden på din tårta!

Ingredienser: Potatisstärkelse,vatten,olivolja,maltodextrin,färgämnen: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt.Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.