Till toppen
Visa större bild

Tårtljus Siffra 25 Silver

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 307
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När en 25-årsdag firas är normen att placera 25 st tårtljus i tårtan, men när ljusen börjar bli så pass många kan det kännas struligt att tända den stora mängden ljus. Alltid är det ett som släcks eller brinner upp snabbare än de andra. Som tur är finns det här ljuset som gör det omöjligt att undgå vilken ålder det är som firas.

Tårtljus Siffra 25 Silver är ett vitt ljus med siffran 25 i silverfärg. Det är ett utmärkt ljus att placera i en tårta när en 25-årsdag firas, alternativt när ett par har varit tillsammans i 25 år.

Motiv: 25
Färg: Silver

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Signe för 8 månader sedan
    Noe av det verste jeg har vært borti... Sølvfargen som utgjør tallet er en folie som ikke er festet til selve stearinet. Dermed gikk tallet bort når jeg skulle sette det på kaken, ble det bare konturene som utgjorde lyset. Veldig, veldig dumt.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46209 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle