vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Teatermasker

Teatermasker

Teatermasker hör inte bara hemma på scenen utan blir också det perfekta tillbehöret på en maskerad, halloweenfest eller temaparty. Självklart platsar de också i barnens utklädningslåda. Dölj ansiktet för att bli anonym eller för att ikläda dig rollen som någon helt annan för en kväll. Teatermasker döljer ansiktet helt eller delvis beroende på modell och bland vårt stora utbud hittar du både ögonmasker, halvmasker och mer heltäckande teatermasker där ingen kan ana vem som döljer sig där bakom.

Djuriska teatermasker – Har du alltid känt att det bor en person med klös i ditt inre som väntar på att få komma ut? Passa på nästa gång du är bjuden på maskerad och kom utklädd till katt. När vi ändå är inne på djurtema så kanske du känner ett riktigt partylejon? Då kan du tipsa personen om våra teatermasker med fjädrar som gör sig utmärkt på en karneval med mycket musik och rumpskak.

Traditionella teatermasker – Vi människor har burit teatermasker sedan flera hundra år tillbaka. På den tiden var endast männen tillåtna att spela teaterroller på scen. För att de snabbt skulle kunna byta skepnad använde de sig av teatermasker som gav skådespelaren både kvinnliga och manliga karaktärsdrag. Tack och lov får numera alla som vill spela teater men traditionen med att bära mask på speciella tillställningar kvarstår. Vi tippar på att det är mystiken en mask ger som gör bärandet av teatermasker så kittlande.

I barnens utklädningslåda – Många barn tycker det är väldigt roligt att få klä ut sig och det är en period som kan vara i flera år. Barnen får använda sin fantasi för att en liten stund bli någon annan. De har ofta inte heller några regler kring vilka utstyrslar som passar ihop. Därför kan de glatt kombinera en venetiansk teatermask med en Snövit-klänning eller hjältedräkt. Nya figurer och morgondagens hjältar uppstår tillsammans med barnen och våra teatermasker. Varför inte tillåta dig själv att släppa hämningarna för en stund och gå loss med barnen? Tack vare våra låga priser kan du beställa flera masker av samma sort så att både du och dina barn kan bära likadana. Vi har också större förpackningar med flera masker i varje. Snabba leveranser gör att ni kan starta er utklädning kort efter beställning.

Maskerad i Venedig – Omkring 40 dagar före påsk hålls varje år en stor karneval i Venedig. Festligheterna lockar besökare från hela världen som vill vara med på maskeradbaler och privata fester i stadens gamla byggnader. Temat kan variera men det är alltid rätt med teatermasker som anspelar på den berömda, eller ska vi säga okända, Casanovas 1700-tal. Oavsett om du besöker Italien eller anordnar din egen maskerad hittar du vad du söker hos oss. Många av våra teatermasker har ett tunt gummiband för att hålla dem uppe framför ditt ansikte. Andra är fästa på en pinne som du själv håller upp när du vill skyla din identitet. Den senare modellen är extra användbar då du vill flirta och verka mystisk inför en speciell person med hjälp av det extra självförtroendet en mask kan ge.
Läs mer