tomteskagg-med-peruk-natur-77628-1

Tomteskägg med Peruk Natur

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Tillbehör

Självhäftande Tejp för Skägg

Självhäftande Tejp för Skägg

19 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Det är jobbigt att vara tomte! Som chef över världens mest hyperaktiva verkstad och med hela jordgloben som arbetsplats har man extremt mycket att stå i kring jul. Det finns liksom inte tid att gå till barberaren eller låta någon kändisfrisör gå loss med saxen och färga barret – och tur är väl det. Det är ju precis så här en riktig jultomte ska se ut – au naturel!

Tomteskägg med Peruk Natur levereras som ett komplett set och består av en lång, vildvuxen peruk med delad lugg, samt ett stort burrigt skägg med lång hängande mustasch. Kitet är gjort av naturvitt syntethår i toppkvalitet. Perfekt till tomteutstyrseln på julafton! Säkra ansiktsbehåringen med vår smarta skäggtejp och komplettera med en käck tomtedräkt, luva och säck, så är du redo att dra ut och lämpa av julklappar i närmsta skorsten!

  • Material: Polyester
  • One size (vuxenstorlek)

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0