Tonårsdräkter

Om du är på jakt efter en passande maskeraddräkt till en tonåring finns massor av spännande alternativ att välja mellan hos oss på Partykungen. Vi älskar allt som handlar om lek, maskerad, fest och kalas. Därför vill vi också ge alla samma möjligheter att klä ut sig och ha kul – oavsett om man är stor, liten eller mitt emellan. Som tonåring befinner man sig ju precis i gränslandet mellan barn och vuxen, där trender, intressen och klädsmak skiftar i ultrarapid, hormonerna slår bakut och kroppen går bananas. Allting växer i otakt och ingenting passar. Barndräkter är för små och för barnsliga, vuxendräkter är antingen för stora eller för konstiga och kommer dessutom ofta med mindre rumsrena teman som kanske inte är idealiska för en tonåring. Men visst ska även en teen kunna förvandla sig till en magisk sagofigur, superskurk, superhjälte eller ruskig zombieprinsessa om hen vill! Sicken tur då att Partykungen har en hel sektion full med masker, peruker, accessoarer och maskeraddräkter bara för tonåringar!

Här har vi samlat mängder av roliga, snygga, häftiga, läskiga och annorlunda kostymer i teen size för både tjejer och killar. Rena drömmen för äldre barn och ungdomar som vill leva ut sina fantasier på temafesten, maskeraden eller halloweenpartyt, men som kanske inte lyckas hitta maskeradkläder i rätt storlekar eller modeller de gillar på barn- eller vuxenavdelningen.

Botanisera bland tonårsdräkter föreställande allt från astronauter, 80-talspopstjärnor, pirater, sjörövarkaptener, amerikanska fotbollsspelare, hejarklacksledare, cowboys och cowgirls till egyptiska gudinnor, faraoner, romerska kejsare, dito krigare, tempelriddare och medeltida hovdamer. Eller låt din tonåring uppfylla yrkesdrömmen redan nu och bli brandman, specialagent, SWAT-officer, polis eller pilot för en dag. Till halloweenfesten eller trick-or-treat-rundan med småsyskonen är det ju extra roligt att klä ut sig till någonting riktigt fruktansvärt som både skrämmer slag på grannarna och gör att ingen känner igen en. Här finns tonårsdräkter i form av allt från ruggiga häxor och skräckinjagande trollkarlar till läbbiga zombies och håriga varulvar à la Teen Wolf.

Vissa saker blir man aldrig för stor för och även som tonåring kan det ju vara kul att förvandla sig till sin favoritkaraktär från spel, filmer eller serier man gillar. Här finner du flera licensierade tonårsdräkter i deluxe-kvalitet från Apex Legends och Fortnite, liksom otaliga kostymer för klassiska film- och serietidningsfigurer. Oavsett om ungdomen där hemma vill förvandla sig till Hermoine Granger eller Harry Potter i egen hög person eller drömmer om att gå på maskeraden som Harley Quinn, Jokern, Catwoman, Batman, Spindelmannen, Stålmannen, Bloodhound eller en supermusklig version av Octane så har Partykungen en passande maskeraddräkt till din tonåring.

Här hittar du även OppoSuits coola kostymer i teen storlekar för både tjejer och killar. OppoSuits erbjuder ett brett utbud av stilfulla och färgstarka kvalitetskostymer med fantasifulla mönster som verkligen sticker ut från mängden. Dessa väldesignade tonårsdräkter passar precis lika bra på halloween och temamaskeraden som till födelsedagskalaset eller högtidsfirandet med familjen.

Oavsett om din tonåriga son eller dotter har blivit bjuden på maskeradbal eller halloweenfest eller vill ordna ett eget temaparty för kompisarna på födelsedagen så har vi allt du behöver för att uppfylla hans eller hennes önskedröm. På Partykungen.se kan du klicka hem både festdekorationer och en perfekt maskeradkostym till din tonåring! Utforska alla häftiga ungdomsdräkter, accessoarer och partytillbehör och beställ favoriterna snabbt och smidigt online! Vi skickar grejerna på momangen, så att din tonåring kan prova sin outfit i lugn och ro hemma framför spegeln innan den stora galakvällen!
Läs mer