traditionell-kinesisk-hatt-1

Traditionell Kinesisk Hatt

149 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Harri
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Toppen hatt för toppen pris.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Katarina
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

En kopp te till frukost, en skål ris till lunch och möjligvis en pandastek till middag? Ja, ungefär så kan en uråldrig kinesisk dag se ut på matbordet. Men hur kul är det att sitta där och pilla på riskornen med en sliten t-shirt, fula shorts, flipflops och en bak-och-framvänd keps? Nej, nu ska du leva dig in i den kinesiska kulturen på riktigt. Släng på dig en urläcker pien-fu och bär den här mössan så har du allt du behöver för att känna dig som en äkta kinesisk middagsförtärare.

Zhù nín hǎo wèikǒu! (eftersom alla kan kinesiska nu för tiden så är det självklart att den kinesiska texten betyder "smaklig måltid", men det visste du ju som sagt redan...)

Traditionell Kinesisk Hatt är en rolig maskeradhatt som påminner mycket om en typ av hatt som man förr använde, och i vissa delar av kina fortfarande använder. Passar perfekt till makseradfesten med asiatiskt eller orientaliskt tema.

One size (vuxenstorlek).