Visa större bild

Traditionell Kinesisk Hatt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

En kopp te till frukost, en skål ris till lunch och möjligvis en pandastek till middag? Ja, ungefär så kan en uråldrig kinesisk dag se ut på matbordet. Men hur kul är det att sitta där och pilla på riskornen med en sliten t-shirt, fula shorts, flipflops och en bak-och-framvänd keps? Nej, nu ska du leva dig in i den kinesiska kulturen på riktigt. Släng på dig en urläcker pien-fu och bär den här mössan så har du allt du behöver för att känna dig som en äkta kinesisk middagsförtärare.

Zhù nín hǎo wèikǒu! (eftersom alla kan kinesiska nu för tiden så är det självklart att den kinesiska texten betyder "smaklig måltid", men det visste du ju som sagt redan...)

Traditionell Kinesisk Hatt är en rolig maskeradhatt som påminner mycket om en typ av hatt som man förr använde, och i vissa delar av kina fortfarande använder. Passar perfekt till makseradfesten med asiatiskt eller orientaliskt tema.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Harri för 5 år sedan
  Toppen hatt för toppen pris.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Katarina för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30462 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle