trasktrad-prop-1

Träskträd Hängande Prop

149 kr

Välj variant:

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Maria
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Så häftigt.
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Hängande skelett och skinnflådda skallar är inte lika skräckinjagande om du hänger dem rakt upp och ner i ditt rum som om du skulle hänga dem i exempelvis ett träd. Din tapet och böckerna i din hylla fyller liksom ingen skräckinjagande funktion. Ett träd, däremot, gör det. Det finns ingenting så otäckt som ett naket träd under fullmånens ljus i en höststorm. Tänk dig själv om du sitter där hemma när strömmen har gått, allt är helt mörkt och du hör stormen vina utanför fönstret. I skenet av fullmånen ser du hur en kropp vajar fram och tillbaka i en snara ifrån en av trädets grenar. Läskigt!
Få just den känslan i ditt vardagsrum med hjälp av det här obehagliga träskträdet.

Träskträd Hängande Prop är en rekvisita som du hänger i taket i ditt vardagsrum eller veranda inför halloweenfesten för att sätta en ordentlig skräckstämning i dina gäster. Trädet i sig är kanske inte så skräckinjagande, men det bidrar till en hisnande stämning.

Nederdelen av trädet består av tyg.

Mått: Hela 195 cm hög.