Visa större bild

Träsnidare Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är få karaktärer som är så mysiga som denna man som snider trädockor medan han lyssnar på Ser Du Stjärnan i Det Blå. Med glasögon vilandes på näsan och förklädde på är det tydligt att han är på väg att sätta sig ned vid sniderbordet och skapa ännu en docka. Kanske är det just denna gång som dockan kommer få liv och förvandlas till en sprallig träpojke?

Träsnidare Maskeraddräkt inkluderar ett brunt förkläde och en latexmask med hår och glasögon, så att du kan få looken från en docksnickare från filmduken. Kommer i one size för vuxna, förklädet mäter ca 81 cm långt och 58 cm brett. Tillverkat av latex och polyester. Notera att skjorta, byxor och skor ej medföljer.

  • Storlek: One size (vuxen)
  • Mått: Ca 81 x 58 cm (förklädet)
  • Material: Latex, polyester
  • Inkluderar förkläde samt mask
  • Skjorta, byxor och skor medföljer ej

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen68299 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle