triumf-mjukglassmix-laktosfri-84064-3

Triumf Laktosfri Mjukglassmix

249 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Sugen på mjukglass? Nu behöver du inte traska iväg till närmaste bensinmack för att handla - gör det hemma istället! 

Triumf Mjukglassmix Laktosfri är mixen för att göra hemmagjord mjukglass i världsklass – helt laktosfri, med vegetabiliskt fett. Kommer med en fetthalt på 6%. 

Bäst resultat får du genom att använda dig av en mjukglassmaskin! I och med att detta är en färdig mjukglassmix går det blixtsnabbt att få färdig mjukglass.

Hur gör man mjukglass utan en megastor glassmaskin? 
Ställ in förpackningen 24 timmar i kylen innan användning, ta ut förpackningen, vispa innehållet i en bunke och ställ in den i frysen ett tag. Tag därefter ut den och vispa igen tills du blir nöjd med konsistensen. Skulle den ändå vara för lös, ställ in den åter i frysen så den blir halvfrusen, och vispa sedan igen.

Säljs i förpackning om 2 liter. 

Ingredienser: Skummjölk, socker, vegetabilisk olja (kokosnöt, shea), vasslepulver (av mjölk), emulgeringsmedel (E472b, E471), stabiliseringsmedel (E415, E412, E407), naturlig arom, laktasenzym. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.