Visa större bild

Tron Legacy Morphsuit

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
449 kr 699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Sam har förirrat sig totalt den här gången. Inte nog med att han försvinner in i en helt digital datavärld i sökandet efter sin far, när han kommer tillbaka till den riktiga världen vägrar han ta av sig de där urlöjliga kläderna han blev tilldelad i den digitala världen som hans far skapade. Så nu springer han runt där på fester, gator och torg och ser allmänt underlig ut med sin digitala outfit.

Tron Legacy Morphsuit är en extramt elastisk helkroppsdräkt som kan töjas upp till sex gånger sin ursprungliga storlek. Materialet är fullt av små, små hål som gör det möjligt för dig att både se, höra och till och med dricka genom dräktens tyg. Det innebär att du inte behöver ta av dig dräkten mer än nödvändigt undertiden du är på festen, galan eller mässan.
Ladda ner Morphsuit appen för häftiga effekter till din nya Tron Legacy Morphsuit.

  • Finns i storlek: Medium, Large, X-Large och XX-Large
  • Inkluderar: Helkroppsoverall med huva
  • Material: 87% Polyester och 13% Spandex
  • App för Android och iOS.

Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28033 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle