Turkosa Dekorationer - Köp turkosa dekorationer online!

Ok, nu ska vi sätta dina färgkunskaper på prov. Om vi säger blåaktig grön eller grönaktig blå, vilken färg tänker vi på? Precis, turkos! Färgen turkos är helt enkelt en kulör som är en blandning mellan blått och grönt. Den blågröna färgen finns i många olika nyanser. Den kan vara både ljusare och mörkare, och den kan gå mot mer blått eller mot mer grönt. Men det viktigaste av allt är att färgen turkos är en riktig partyfärg. Den passar perfekt när du ska dekorera inför ett kalas eller en fest. Färgen turkos känns fräsch och uppfriskande, så gör dig redo och bjud in dina vänner på en turkos fest.

Självklart har vi på Partykungen samlat en mängd olika festdekorationer i turkosa toner. Här kan du bland annat hitta turkosa ballonger, konfetti, pappersfjädrar och girlanger. Tänker du bjuda på stort kalas föreslår vi att du också satsar på våra turkosa engångsartiklar som pappmuggar, papptallrikar, pappdukar och servetter. Då kan du snabbt och enkelt duka upp ett festligt kalasbord och sedan lika snabbt och enkelt städa undan allt när kalaset är slut och gästerna gått hem. Med engångsartiklar slipper du ju nämligen disken!

Vill du skapa en effektfull kontrast kan du matcha turkosa dekorationer med andra färger. På en babyshower kan till exempel olika festdekorationer i turkost matchas med andra festdekorationer i olika pastellfärger. Tänk dig små söta dekorationer i turkos, rosa, ljusblått och mintgrönt! Har du dukat med turkosa servetter på en elegant middag kan du matcha servetterna med vita och gråa detaljer. Vad sägs om en vit duk och några små gråa vaser med gröna kvistar i? Snyggt och stilrent! Planerar du en maskerad med havstema så passar det alldeles utmärkt att mixa och matcha olika festliga tillbehör i turkosa och blåa nyanser. Mörkare toner av turkos kan matchas med varma färger som exempelvis rött och orange för en mysig och ombonad känsla. Den kombinationen passar bra en kall höst- eller vinterdag när du bjuder över vännerna på en fika.

Missa inte heller att vi erbjuder en mängd olika maskeraddräkter och accessoarer i turkost. Vad sägs till exempel om en häftig peruk i neonturkos? Eller en lång lockig peruk i en snygg turkos ton som passar perfekt till en sjöjungfrudräkt? Här finns också bland annat en discoskjorta, satinhandskar, en 50-talsinspirerad klänning och en lyxig fjäderboa – allt i färgen turkos.

Nu är det hög tid att du själv skrollar igenom alla våra festartiklar och skapar en festlig känsla i turkosa nyanser! Så spana in våra turkosa inredningsdetaljer, maskeraddräkter och festdekorationer och beställ snabbt och smidigt online. Självklart erbjuder vi riktigt bra priser och snabba leveranser. Hur skulle det se ut om vi inte gjorde det? Vårt mål är ju mer fest och ett roligare liv för alla! Välkommen med din beställning!
Läs mer