turtleneck-jultroja-6
turtleneck-jultroja-2
turtleneck-jultroja-3
turtleneck-jultroja-4
turtleneck-jultroja-5

Turtleneck Jultröja

599 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Föredrar du kalla vinterkvällar framför brasan iklädd mormors egenvirkade sockor, med en superhet kopp choklad och en trevlig bok? Då är detta en jultröja för dig. Vill du kanske bara se lite mer Ernst Kirchsteiger-aktig ut för att din flickvän är så besatt av honom och hans pyssel? Handla hem lite jox, på med tröjan, traska omkring barfota och bara mys! 

Turtleneck Jultröja är en tröja för alla mysisar där ute i stugorna. Tröjan kommer i fem olika storlekar för vuxna och är grovstickad med tjockt garn vilket får dig att hålla värmen en kall vinterdag. Tröjan har en julig design och en grov turtle neck. Man skulle med andra ord enkelt kunna förknippa dig med Ernst.

Jultröjan kommer i herrstorlekar, men om du vill ha en storlek som motsvarar dam - välj en storlek mindre än din vanliga storlek. Exempel: Herrstorlek Small motsvarar damstorlek Medium. Herrstorlek Large motsvarar damstorlek X-Large.

  • Material: 60% bomull, 60% akryl
  • Storlek: XS, S, M, L, XL (vuxen)
  • Passform: Normal fit
  • Tvättas tvättmaskin på skonsamt program (30°C)
  • Herrmodellen är 184 cm lång och bär storleken Medium