Visa större bild

Tygdekoration Röd/Vit/Grön

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Forza Italia! Italien är fotbollens mecka och rödvinets hemland. Om du nu har bestämt dig för att ha en italiensk afton med allt vad det innebär, och bjuda dina vänner på diverse italienska upplevelser under kvällen, då är det absolut nödvändigt att välkomna dem till festen med de vackra italienska färgerna. Klä in husets entré, och kanske till och med staketet med dessa vackra tyger i de italienska färgerna.

Tygdekoration Röd/Vit/Grön är ett stort tygstycke som knytes upp i en snygg dekoration ämnad för vägg eller staket. Den här modellen har färgerna röd, vit och grön som lätt kan kopplas till exempelvis Utalien och Ungern.

Mått: ca 180 cm lång.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Monica för 2 år sedan
    Väldigt dekorativ
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28931 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle