Visa större bild

Tillbehör

Tyrolerbyxor Deluxe Dam Beiga

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
349 kr 699 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Det är faktiskt inte lag på att damer måste bära kjol eller klänning på oktoberfesten. Iförd dessa urtjusiga tyrolerbyxor blir outfiten minst lika festlig! Byxorna är tillverkade av högkvalitativ läderimitation med välgjorda detaljer.

Tyrolerbyxor Deluxe Dam Beiga är ett par lyxiga tyrolerbyxor tillverkade av beige mockaimitation med ett skönt tyg på insidan. Byxorna är trekvartslånga med knytning längst ner. Framtill löper ett vitt band i en fin form tillsammans med ett ljusbeige sicksack-format band och 2st bruna knappar. På sidorna framtill sitter 2st diskreta fickor med ljusbeiga sicksackband längs kanterna. Hängseldelen justeras med 2st guldfärgade metallspännen. Längs kanterna på mittenpartiet finns vita band och ljusbeiga sicksackband.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33469 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle