Visa större bild

Tillbehör

Tysk Bondflicka Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Fira oktoberfest som en riktig tysk bondflicka iförd denna skojiga och mycket söta klänning! Klänningen har en härligt puffig kjol och charmiga hängslen dekorerade med renmotiv samt guldfärgade knappar och spännen. Som pricken över i:t medföljer en matchande, gullig liten fjäderhatt. Är det fest så är det!

Tysk Bondflicka Maskeraddräkt inkluderar en klänning och en hatt. Klänningen är tillverkad av ljus- och mörkbrun, kortluggad plysch samt vit textil. Överdelen på klänningen består av en kortärmad, rynkad tröja med resårband i ärmarna och urringningen samt ett extra stretchigt bystparti. Över tröjan sitter bruna hängslen med motiv av en ren och gröna blad. Hängslena fortsätter ner över ryggen, där de korsas och hålls samman med ett stort, guldfärgat spänne. Längst ner på framsidan har de 2st guldfärgade dekorationsknappar med kardborreknäppning bakom. Kjoldelen har ett mörkbrunt, brett band vid midjan, som knyts bakom ryggen. Den består av 3st lager. Det översta är brunt med ett brett dekorationsband med mönster, det mellersta består av vit spets som sticker ut en bit nedanför det översta lagret. Det nedersta lagret består av ett enkelt vitt tyg som ger extra puffeffekt. Hatten är liten, ljust och mörkt brun och har en röd fjäder upptill. Stövlar ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Storlek: One size (vuxen).

Taggar

OMDÖMEN (22)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Caroliné för 5 år sedan
  Super fin i material samt bra i storlek. Jag har normalt 36, den var lite stor i midjan men med skärpet kunde man enkelt anpassa klänningen.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Nina för 2 år sedan
  Den ser jättefin ut på bild, ofta är de (maskeradkläder) inte alls desamma i verkligheten. De brukar ha dålig passform (onesize fits all blir stor på den smala och trång på den lite mulliga) och inte hålla formen (exv. vidden på kjolen) som på bild. Men denna var lika fin i verkligheten som på bild. Visst är det så att jag som är 163 är lite kortare än normen så kjolen blir längre än på modellen, och hängslena blir likaså lite långa, men överlag tycker jag att passformen är så som den ser ut på bild på en modell som är ganska lång och smal. Fin kvalitet, inte alltför sladdrig. Enda lite tråkiga är att det fina bandet längst ner på kjolen inte fortsätter på baksidan, så den är bara brun, sedd bakifrån.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Alva för 4 år sedan
  Nog för att det var onesize men hängslena var ju alldeles för långa, gick inte att används dräkten.. Dessutom väldigt B att inte "bården" på kjolen gick hela vägen runt. Även minus för kvalitén på det bruna tyget. Synd! Bilden på hemsidan lurade mig och i beskrivningen tycker jag inte det framgick tydligt vilken kvalité klänningen var gjord i.
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28432 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle