Visa större bild

Tillbehör

Uncle Sam Budget Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1295
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Fira USA riktigt ordentligt den fjärde juli iförd denna ikoniska och superpatriotiska stars and stripes-dräkt! Självklart är den röd, vit och blå från topp till tå och givetvis medföljer en överdimensionerad och pampig hatt som med fördel kan fyllas med till exempel papper för att den ska stå upp som på bilden. Komplettera med en vit skjorta under, ett par vita, tjusiga handskar och ett par skinande skor för den perfekta looken! Sen är det bara att springa omkring och peka på folk samtidigt som du utropar "I want you" i en manlig stämma.

Uncle Sam Budget Maskeraddräkt inkluderar en överdel, ett par byxor, en fluga och en hatt. Överdelen har formen av en enkel frack och är tillverkad av tunn, blå textil med en röd- och vitrandig krage samt vita knappar framtill för dekoration. Byxorna är röd- och vitrandiga, tunna och raka med ett smalt resårband i midjan för bra passform. Flugan är röd- och vitrandig med ett stretchigt, vitt band som dras över huvudet. Hatten är röd- och vitrandig, med ett blått band med vita stjärnor på ovanför brättet. Den är tillverkad av filt och kan med fördel stoppas med till exempel papper för att den ska stå upp. Lösbehåring, skjorta, handskar och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Storlek: One size (vuxen).

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Carina för 1 år sedan
  Något sladdrig men inget man stör sig på i större utsträckning. Missade att hatt ingick så köpte en extra.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Tina för 5 år sedan
  Bra, tuff tyckte tonårssonen!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Simon för 8 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28437 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle