Till toppen
Visa större bild

Underklädesset Djävul

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Pling! Du har ringt på dörrklockan. Snart kommer någon och öppnar dörren. Du har på dig en lång rock som går just nedanför häfterna, och du har en plan med det här. Du älskar att göra entré och till den här maskeradfesten har du bestämt dig för att släppa bomben ordentligt. När dörren öppnas stiger du in på festen helt nonchalant. Så fort allas blickar är vända emot dig säger du lite ansträngt: "Helvete vad hett det är" och släpper rocken i golvet. BAM! På dig har du den här drop dead beautiful djävuls-klänningen med horn och svans. Med tanke på hur varmt det är i helvetet så kan man ju inte klä sig hur mycket som helst, eller hur?

Underklädesset Djävul inkluderar en röd kort-kort klänning med djup v-ringning och axelband samt ett par stringtrosor i matchande röd färg och ett diadem med djävulshorn. En svans sitter fäst på baksidan av klänningen. Skor ingår ej.

Finns i storlek: Small/Medium och Large/X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28616 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle