uppblasbar-anden-alladin-maskeraddrakt-1

Uppblåsbar Anden Alladin Maskeraddräkt

639 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

Produktbeskrivning

Här har vi en riktigt festlig och uppblåsbar (!) version av Disneys rappkäftade Ande! Genie, som han kallas på engelska, har alltid något att säga om vad som helst och är en av de mest underhållande karaktärerna i den klassiska filmen. Vet du med dig att du är något av en clown med sinne för humor är denna skojiga dräkt alternativet för dig! Med hjälp av en smart, batteridriven anordning blåser du upp överdelen till Genies flaskliknande proportioner.

Uppblåsbar Anden Alladin Maskeraddräkt inkluderar en uppblåsbar överdel, ett par harembyxor och en ansiktsmask. Fakta:
 • Överdelen är sydd i ett prassligt tyg och är blå med guldfärgade band vid ärmsluten. Vid hals och ärmslut sitter tunna, generösa resårband och på ryggen finns en dold dragkedja och dolda kardborreband för lätt påklädning. Längst ner sitter en dold dragsko som justeras efter behov. Tröjan blåses upp med hjälp av en dold anordning innanför tyget och luften släpps ut med hjälp av en stor, justerbar ventil. Anordningen drivs av 4st AA-batterier (ingår ej). Batterierna räcker i ca 4 timmar. Observera att luckan till batterihållaren kräver en liten stjärnmejsel vid öppning och stängning. 
 • Harembyxorna är glansigt mörkblå med ett brett, rött band vid midjan som har en rejäl resår baktill. Längst ner på benen sitter tunna resårband för bra passform. 
 • Masken är tillverkad av hård skumgummi med hål för ögonen och detaljer i blått, vitt, svart, guld och rosa. Den har ett svart, stretchigt band som dras bakom huvudet och stängs med hjälp av kardborre. 
 • Skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för en look som på bilden.

Finns i storlek Standard.
 • Helena
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jätteperfekt. Min son 12 år helnöjd. Blev disneyfavorit på festen! Sydde in ärmslutet på symaskin så att luften inte pyste ut. Och byxorna sydde jag in en decimeter på varje sida i midjan. Skulle nog ha funkat att sätta säkerhetsnål också. Men det var en jättefin och rolig dräkt. Min son är smal och ca 150 cm. Och dräkten är avsedd för vuxen. Men den blev perfekt på honom och tog ca 5 minuter att ändra. Rekommenderas verkligen.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Rikard
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Mathias
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0