Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > Uppblåsbar Bebis Maskeraddräkt
Visa större bild

Tillbehör

Uppblåsbar Bebis Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 47
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Du må vara vuxen i kroppen, men i sinnet är du fortfarande en stor och töntig baby, eller hur? Klä ut dig som du egentligen borde se ut till vardags med hjälp av denna uppblåsbara, roliga och smått snygga bebisdräkt! Vännerna dina kommer få sig ett rejält garv när de ser dig glida in på maskeradfesten!

Uppblåsbar Bebis Maskeraddräkt är en riktigt häftig och rolig maskeraddräkt för vuxna som får dig att se ut som en väldigt storvuxen bebis. Dräkten är uppblåsbar och drivs via en batteridriven fläkt bak som blåser upp dräkten konstant under kvällen. Tillsammans med dräkten medföljer allt som syns, även babymössan. Batterifläkten sitter placerad diskret på baksidan av dräkten och drivs av 4 x AA-batterier (medföljer ej).

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size (vuxenstorlek)
  • Drivs på 4 x AA-batterier (medföljer ej)
  • Inkl. helkroppsdräkt, batteridosa, fläkt och kabel (usb)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53066 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle