Hem
Maskerad Maskeraddräkter Uppblåsbara Maskeraddräkter

Uppblåsbara Maskeraddräkter

Ta lite större plats på maskeraden nästa gång med hjälp av uppblåsbara dräkter. Vanliga maskeradutstyrslar är såklart kul men ta det hela ännu längre med en uppblåsbar dräkt. Eftersom maskeraddräkter och utklädning ligger oss lite extra varmt om hjärtat har vi samlat ihop ett helt gäng med uppblåsbara dräkter som förhoppningsvis ger dig massor av inspiration till nästa maskerad eller halloween. Det enda svåra tror vi är att välja om du ska vara en frukt, ett djur, en dinosaurie ett konstverk eller något svårdefinierat som ingen riktigt vet vad det ska föreställa.

Är du en person som inte kan få nog av dinosaurier och som har sett Jurassic Park fler gånger än du har fingrar? Då kanske det passar dig utmärkt att klä ut dig till en köttätande bjässe nästa gång det är maskerad? Föredrar du en fredligare variant har vi också uppblåsbara dinosaurierdräkter för dig som föredrar att tugga på växter och blad. Varna dock gamla faster innan du dyker upp som detta urtidsdjur så hon inte sätter kaffet i halsen av ren förskräckelse! Ja, du kommer förmodligen att bli rädd för dig själv när du ser dig i spegeln.

Vissa envisas med att kalla enhörningar, drakar och troll för fantasidjur respektive uppdiktade varelser som bara finns i huvudet hos tokiga människor. Ha! säger vi. Visa dem bara med någon av våra uppblåsbara dräkter inom segmentet ovanliga-djur-som-visst-finns-om-vi-tror-på-dem.

Uppblåsbara dräkter är såklart utmärkt på maskeraden, halloween eller temafesten men många glömmer att det är ett ypperligt sätt att göra reklam för ditt företag eller arbetsplats. Om du är anställd kanske det är allra bäst att fråga chefen om lov innan du klär ut dig till en jättefrukt. Har du fått klartecken eller driver eget företag så blås upp dig nästa gång det är dags för mässa och marknadsföring av företaget. Vi lovar att du kommer sticka ut och få uppmärksamhet i våra uppblåsbara dräkter. En icebreaker helt klart!

Blir du ofta jättejättetrött i benen och önskade att du hade någon som kunde bära omkring på dig likt en farao på sin tron? Din önskan har slagin in och blivit sanning. Jo, vi lovar i alla fall nästan. Du hittar flera uppblåsbara dräkter som kan bära omkring på dig. Eller i alla fall ser det ut så. Precis som de andra uppblåsbara dräkterna drivs kostymen av batterier och medföljer gör en liten fläkt så att du inte ska bli alldeles för varm.

Är du en tyst, tråkig och torr person? Välj ut någon av våra uppblåsbara dräkter och upptäck att kostymerna har en inbyggd komisk effekt. Du kommer på ett litet kick att upplevas som sprudlande, humoristisk och allmänt crazy. På köpet kan du se ut som någon helt annan. Välj bara lämplighet på den uppblåsbara dräkten efter tillfälle. Vissa av dräkterna liknar kroppsdelar från de nedre regionerna vilket kanske inte är passande på jobbets maskeradfest eller på ett barnkalas. I övrigt uppmanar vi dig att bli din inre fe, utomjording eller frukt.
Läs mer
43 träffar