Visa större bild

Uppblåsbar Ninja Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Känner du att en överviktig ninja är någonting som skulle kunna passa dig? Varför inte klä ut sig till just en sådan på nästa maskeradfest? Dräkten är inte bara snygg och rolig, den är också väldigt skön och bära plus att du får lite extra respekt via den. En förbannat bra dräkt på många sätt helt enkelt!

Uppblåsbar Ninja Maskeraddräkt är en riktigt rolig maskeraddräkt som får dig att se ut som en överviktig svart ninja. Dräkten är uppblåsbar och drivs via en batteridriven fläkt bak som blåser upp dräkten konstant under kvällen. Batterifläkten sitter placerad diskret på baksidan av dräkten och drivs via 4 x AA-batterier (medföljer ej). Tillsammans med dräkten medföljer också en snygg röd ögonmask.

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size (vuxen)
  • Inkl. dräkt, ögonmask, batteridosa, fläkt och sladd (USB)
  • Drivs via 4 x AA-batterier (medföjer ej)

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53076 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle