Visa större bild

Uppblåsbar T-Rex Kamouflage Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tänk när du planerat att impa på kompisarna och du gör det legendariska movet och kommer utklädd till denna dinosaurie? Vännerna kommer dö av skratt, speciellt när du skall försöka hinka en bira. Är man utklädd till en t-rex, ja då får man leva som en t-rex också!

Uppblåsbar T-Rex Kamouflage Maskeraddräkt är en riktigt rolig maskeraddräkt som får dig att se ut som en stor kamoufärgad och galen dinosaurie. Dräkten är tillverkad i polyester och kommer i storleken One size för vuxna. Medföljer gör en batterifläkt som blåser upp dräkten konstant. En laddning med batterier håller igång fläkten i cirka fyra timmar. Kom ihåg att du är ganska så "orörlig" med denna dräkt på, passa därför svansen!

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size vuxen
  • Passar herr och dam
  • Drivs av 4 x AA-batterier (medföljer ej)
  • Inkl. batterifläkt och bruksanvisning
  • Tvättas med fuktig trasa el. dyl

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen59101 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle