Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 20
selected_index: 0
995 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Äsch, det här går ju inte.
Den största pojkdrömmen är äntligen verklighet! Förvandla dig till den coolaste och mest bad-ass dinosaurien genom tiderna. Mina damer och herrar, låt oss presentera, direkt ifrån Kritaperioden: mister T-REX!!! Det här är inte någon mjäkig mysosaurus utan den mest fruktade mördarmaskinen någonsin.

Den här uppblåsbara dräkten har blivit en instagram och YouTube-sensation och har sålt slut överallt i USA. Äntligen har turen kommit till Sverige!

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt är tillverkad av polyester och är uppblåsbar med en dragkedja framtill för enkel av- och påklädninad. En fläkt medföljer som används för att blåsa luft i dräkten. Fläkten drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej). Batterierna räcker i ca 4 timmar.

One size (vuxenstorlek).

Psst! Om du någonsin har tråkigt så kan du föreställa dig en T-Rex plocka upp en boll från marken, eller bädda en säng. De har jättekorta armar...

Taggar

OMDÖMEN (27)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Linus för 4 år sedan
  Den är jätte bra o och rolig!!! Men fläkten har slutat fungera efter 3ggrs användning!?
  19 av 28 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Emma för 4 år sedan
  Alla som jag gått förbi när jag haft dräkten på mig har verkligen uppskattat och älskat den! När folk har frågat vart jag köpt den så har jag svarat: på partykungen.se och det är en toppensida. Den rekommenderar jag verkligen
  12 av 32 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Karl Mikael för 4 år sedan
  Lite klurig att förstå hur man skulle ta på sig (eftersom man behövde köra igång de två fläktarna som sitter i dräkten). Sedan så passar den (givetvis) *bättre* på någon som är kortare än 196 cm..... ;)
  9 av 11 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29236 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle