Till toppen
Startsida > Maskerad > Tillbehör > Uppblåsbart > Uppblåsbart Buffébord Likkista
Visa större bild

Uppblåsbart Buffébord Likkista

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
149 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du har fått en inbjudan till självaste Transylvanien för att gå på kalas hos ingen mindre än Greve Dracula och hans lilla familj. Du ser framför dig hur portarna öppnas och hur en lång och bred trappa breder ut sig framför dina fötter så fort du gått in i det hemsökta slottet. I den västra flygeln är ljusen tända och spindelnäten hänger likt trasiga själar från tak till golv. Längst framme vid fänstret står han, Greven, och är gladare än någonsin över att få ha en gäst i huset. Middagen är uppdukad på den enda möbeln han äger, sin kista.

Uppblåsbart Buffébord Likkista är det perfekta tillbehöret till din superspännande halloweenfest. Duka fram alla smaskiga godbitar på bordet och ge dina gäster kalla kårar när de närmar sig smörgåsbordet.

Mått: ca 55 x 137 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Nicole för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30443 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle