vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

UV-lampor

Med UV-lampor kan du skapa fantastiska miljöer efter mörkrets inbrott och få en discoeffekt på hemmafesten eller en gungande RAVE-stämning på ett eget full moon party. Nu behöver du inte hyra dyra prylar bara för att du inte vill att partyt ska ta slut när solen går ner. Vi på Partykungen har ett stort utbud av UV-lampor för dig som vill nattsudda i fluorescerande ljus!

Varde UV-ljus! UV-lampor är lampor som utstrålar ultraviolett ljus som har en kortare våglängd än ljuset från vanliga lampor. Fördelen med UV-lampor är inte bara att de gör så att du kan se när det annars är helt svart utan att de även ger en helt annan och mycket skönare visuell upplevelse. UV-lampor välkomnar natten och mörkret och gör det vackert istället för bara ersätta de med skarpt ljus.

För att undvika skuggor bör du belysa en lokal med UV-lampor från fler än ett håll. Dämpad belysning och mörkläggning av hemmet är nyckeln till att få största möjliga effekt från dina UV-lampor. Att fixa till en speciell stämning med UV-lampor handlar inte bara om själva lamporna. Det är också viktig att du har gäster som bär UV-reflekterande plagg, smink eller smycken för att du ska kunna skapa den sköna atmosfären som bara kan uppstå under UV-lampor. Här hos oss på Partykungen kan du köpa reflekterande produkter som till exempel kan hjälpa dig att markera olika områden eller visa var utgången är.

Skapa fluorescerande ljus med blacklight – UV-lampor av så kallad blacklight typ gör så att detaljer i vitt och fluorescerande färger blir självlysande. Sådana lampor har funnits länge på alla bra nattklubbar och nu kan du förvandla vilket rum som helst till en cool nattklubb med särskilda UV-lampor från Partykungen. Det här är alltså ljus som är svårt för det mänskliga ögat att uppfatta men som reflekteras mot vissa ytor.

UV-lampor som bygger på LED-teknik – LED UV-lampor är mycket starka, särskilt i förhållande till hur lite energi de drar. Det är bra för miljön men har också en massa andra fördelar. Ska du ha en lite större fest behöver du inte ta med lika många tunga lampor utan du kanske klarar dig med en eller ett par UV-lampor som bygger på LED-teknologi. De blir heller inte lika varma så du bränner dig inte om du råkar nudda vid en LED UV-lampa som varit påslagen ett tag. Det innebär också att du kan köpa UV-lampor i form av slingor som placeras runt föremål, vilket ger en cool effekt. Det är omöjligt att göra med en lampa som utstrålar mycket värme. UV-ficklampor med LED är en annan specialare som har många användningsområden. Du kan till exempel använda dem till att kontrollera om sedlar är äkta.

Köp UV-lampor online från Partykungen så får du råd med fler discolampor, utrustning andra avancerade effekter. Vi har tagit in UV-lampor som vi tror att de flesta har råd med. Passa på och gör en beställning så att du snabbt kan svänga ihop en fantastisk fest!
Läs mer