uv-neon-face-jewels-intense-pink-98356-1

UV Neon Face Jewels Intense Pink

99 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Om dina planer är att pimpa nyllet inför partyt är det på sin plats med ett gäng UV-reaktiva neonrosa ansiktsjuveler. Så är det helt enkelt. Skapa en episk kreation runt ögonen för att verkligen maxa din look!

UV Neon Face Jewels Intense Pink inkluderar små ansiktsdekorationer i olika former i rosa neonfärg som lyser under UV-ljus. Sjukt effektfulla, och ett givet val till ravepartyt eller blacklightfesten!

  • UV-reaktiva
  • Självhäftande baksida
  • Material: Plast

Hur går man tillväga vid applicering?
Lyft försiktigt av juvelen/juvelerna långsamt från arket så att limmet på baksidan följer med. Placera juvelen/juvelerna på kroppen på samma sätt som bilden eller på eget sätt. Applicera smink eller glitter runt om juvelen/juvelerna för en komplett look!

NOTERA: Om irritation uppstår, ta försiktigt bort juvelerna från huden och skölj med svalt vatten.