Visa större bild

Tillbehör

Väggklättrande Radiostyrd Bil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Att radiostyrda bilar ska vara bundna till golvet tycker vi är förjäkligt, speciellt med tanke på hur mycket bråte som finns på just golv. Vi vill därför stolt presentera Wall Climbing Car - den lilla men kraftfulla bilen som utan problem susar mellan väggar och tak. Åk slalom mellan tavlorna i finrummet eller förvandla plafonden i taket till en rondell i rusningstid! 

Väggklättrande Radiostyrd Bil är en fräsig liten fjärrstyrd kärra på 12 cm x 6 cm x 4 cm som kan åka över väggar och tak tack vare sin innovativa sugförmåga. Bilen laddas via USB-sladd (medföljer) och kontrollen drivs av 6 x AA-batterier (medföljer ej). Wall Climbing Car finns i rött och blått (säljs styckvis).

  • Mått: 12 cm x 6 cm x 4 cm
  • Kan köra på väggar och tak
  • Laddas via USB-sladd (medföljer)
  • Kontrollen drivs av 6 x AA-batterier (medföljer ej)
  • Bilarna finns i rött och blått (säljs styckvis) 

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen73540 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle