Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Halloweenmasker > Vampyr Greyland Film Mask
Visa större bild

Vampyr Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En vampyr är en mytologisk varelse med övernaturliga krafter och förmågor i mängder. Vissa kallar också vapyrer för "väsen" och finns i många av jordens kulturer. Vi människor har målat upp vampyrer som individer som är rädd för lökar, har extra långa hörntänder och bär cape. Nu är det slut med det! Nästa maskerad är det du som kommer som Mr Vampyr 2.0! Men vad gör den till en 2.0? Jo, denna vampyr är gråaktig i huden, har utåtstickande öron samt två stora hörntänder som framtänder. En riktigt läskig typ som kommer skrämma livet ur stora som små.

Vampyr Greyland Film Mask är en otroligt häftig latexmask från tillverkaren Greyland Film. Den här masken är otroligt detaljrik, välgjord och handskulpterad. Masken har en stor åder som går från näsan upp till huvudet, två stora öron samt två blodiga huggtänder som framtänder. Masken sitter tight runt ditt ansikte och har hål för ögon, näsa och mun. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar. Är du ute efter att vara störst, bäst och läskigast nästa maskerad? Här har du svaret min vän!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Vampyr Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Otroligt realistisk och väldetaljerad
  • Masken är heltäckande, och går ner på halsen
  • Hål för ögon, näsa och mun
  • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48952 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle