Till toppen
Visa större bild

Vampyrdrottning Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
399 kr 799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Finns det något läskigare än en vampyr? En VAMPYRDROTTNING! Som du kanske redan misstänker är det hon som leder andra vampyrer och ger order. Kanske beordrar hon sina vampyr-undersåtar att besöka just din halloweenfest...

Vampyrdrottning Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en väldetaljerad svart klänning i halterneckmodell med skimrande nederdel samt läckert spetstyg med guldtrim. Framtill finns ett rött parti med snyggt svart mönster. På överdelen finns snörning upptill och en snygg ståkrage i svart och guld. Ingår gör även ett svart kraghalsband med guldfärgat kors och ett par svarta fingerlösa långa spetshandskar.

Strumpbyxor ingår ej.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large.
  • Inkluderar: Klänning med ståkrage, handskar och kraghalsband.
  • Material: Polyester, nylon och spandex.

Modellen på bilden är 178 cm lång och bär storlek Small.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39383 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle