Till toppen
Visa större bild

Vattenballonger Med PET-Pump

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det har aldrig vart enklare att vinna vattenkriget. Du behöver inte längre bära runt på ett helt gäng med ömtåliga vattenballonger som spricker innan du haft chansen att använda dem. Med den här pumpen fyller du dina ballonger med vatten undertiden du spriunger iväg för att gämma dig. Och när ballongerna är fyllda lägger du dem i en medfäljande nätpåsen så att du snabbt kommer åt dem när din fiende närmar sig.

Vattenballonger Med PET-Pump inkluderar en pump som du monterar ovanpå en pet-flaska. Ingår gör även en knytpinne som hjälper dig att snabbt och enkelt knyta ihop ballongerna när de är vattenfyllda. Även 100 ballonger samt en nätpåse ingår.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen32707 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle