vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Smink Veganskt Smink

Veganskt smink

Färgsätt din värld med veganskt smink! På Partykungen vill vi att alla varelser ska vara glada och leva ett bra liv därför erbjuder vi ett stort utbud av produkter som varken är testade på djur eller innehåller animaliska produkter. Bra va? Välkommen att botanisera runt bland färgburkar, foundations, ögonskuggor och ansiktsfärger.

Vårt mål är att liva upp stämningen såväl till vardags som till fest. Med lite mer glitter och lite mer färg blir livet mer festligt. Det är vår paroll! Därför hittar du inget “vanligt” veganskt smink hos oss utan här släpper vi loss och erbjuder dig en färgpalett utöver det vanliga. Less is more? No, more is more. Att allt från hårprodukterna till de du använder för kropp och ansikte dessutom är veganska är bara en ren bonus. Våra märken har också ett löjligt lågt pris för att du ska kunna testa hela regnbågens palett av vackra färger i ditt hår eller ansikte.

Sätt färg på livet med veganskt smink – Om du även i övriga livet lever veganskt är det självklart att du också ska använda veganskt smink till din makeup. Matcha din jobb- eller skoloutfit med snygga naglar och ögonskugga i samma färg. Alla arbetsplatser tillåter tyvärr inte vilken kläd- eller sminkkod som helst utan där kanske du får lov att hålla igen lite om du vill behålla jobbet. Men ha med en glittrig burk av exempelvis ögonskugga i väskan, byt dina fotriktiga jobbskor mot ett par betydligt snyggare och låt även läpparna få sig en omgång veganskt smink så är du redo för after work i ett litet kick.

Veganskt smink till ansiktsmålning – Är det snart dags för barnkalas eller du kanske är en konstnär som extraknäcker med att måla barnens ansikten på marknader och andra jippon? Att låta de barn som vill bli målade till en tiger, en fjäril eller till något fantastiskt fantasidjur på ett barnkalas kommer att göra succé. Genom att du väljer veganskt smink till alla kommer samtliga djur på kalaset att bli lite extra glada. Även du som vuxen kan ju såklart också föregå med gott exempel och måla ditt ansikte till något roligt, vackert eller skrämmande. För det är vad du ska göra med smink, förändra och leka! Just maskerader, temafester och halloween brukar vara tillfällen att gå all in. Oavsett om du vill vara en glittrig sjöjungfru eller en skadad zombie hittar du rätt veganskt smink hos oss. Är det ont om tid till festen? Ingen fara. Vi har snabba leveranser så att du får hem dina produkter i tid och hinner sminka dig till Ariel med god marginal.

Färgstarkt hår håller än – Trenden med rosa, blått och grönt hår blev längre än bara en dagfjäril. Färgerna har rört sig från subtila pastellfärger till mer chockande nyanser av rosa, lila och blått. Vad du föredrar är dock upp till dig, alla varianter är tillåtna. Kanske är det dags för en förändring? Kolla igenom färgerna i vår kategori för veganskt smink. Vi blev själva lite sugna på en lila nyans. Eller kanske rött? Vi slår till på båda!
Läs mer
31 träffar