Vibratorer

Om du vill ha en skön stund för dig själv eller med din partner så är vibratorer ett bra sätt att sätta guldkant på tillvaron.

Dessa vibrerande maskiner uppfanns på 1800-talet för att hjälpa kvinnor att slappna av och bota en mängd av sjukdomar och symptom. Redan på den tiden förstod man att orgasmer och sex var ett sätt att förhöja livskvalitéen med flera snäpp, och med hjälp av våra vibratorer kan du uppleva denna sanning på egen hand!

På Partykungen tar vi njutning på största allvar och har därför samlat de absolut bästa vibratorerna för att du ska kunna få en riktigt skön stund. Våra pulserande och vibrerande redskap kommer i flera olika storlekar, styrkor och prisklasser – allt för att du ska finna en perfekt modell som kommer fylla ett tomrum i ditt liv.

Du vet väl att våra vibratorer är perfekta att ge bort i present till en god vän? Dagarna då man behövde skämmas för sin njutning är borta sedan länge – nu är det dags att ha det skönt!

Tror du att vibratorer endast är för kärlekskranka tjejer och singlar som inte kan hitta någon att ha det skönt med? Då är det dags att tänka om! De vibratorer som du hittar på Partykungen går självklart att använda i sin ensamhet men passar också perfekt för män och par.

Vill du utforska din kropp eller vet du redan vilka platser som du älskar att stimulera? Våra snygga och moderna vibratorer kommer i olika format, speciellt utformade för specifika platser på din kropp.

Få pulserade njutning både inuti och utanpå, oavsett om du befinner dig i sängen eller soffan. Våra vuxenleksaker är också vattentåliga och gjorda av hygieniskt och tåligt material, så varför inte ta med dig din nya vän in i duschen? Våra vibratorer är gjorda i material som är snälla mot miljön, så fortsätt i den andan och stanna inte för länge med vattnet rinnandes, även om tiden kommer försvinna när du testar våra sköna leksaker.

Kör igång förspelet på egen hand och överraska sedan din partner när du känner dig redo att fortsätta leken – du kan tacka oss senare!

Tycker du att det kan vara lite genant att införskaffa dig en vibrator eller sexleksak? Oroa dig inte, det är du inte ensam om. Många tycker fortfarande det är lite skämmigt att behöva visa att man älskar att njuta. Här kan du läsa mer om de olika vibratorerna och få dem hem i ett diskret paket. Om du inte vill att någon ska lägga sig i ditt sexliv så är detta ett perfekt sätt för att införskaffa dig en ny vän.

Vi har även vibratorer som ingår i större sex-set där du bland annat får handklovar, en vibrerande penisring och ögonbindel, perfekt som present åt honom. Självklart har vi också varianter specifikt för henne. Ha en skön stund med hjälp av Partykungen, vi ser till att leverera snabbt och diskret!
Läs mer
1 träffar