vin-jultroja-13
vin-jultroja-6
vin-jultroja-5
vin-jultroja-9
vin-jultroja-8

Vin Jultröja

399 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Ulrikke
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Mäktig jultröja - för dig som aldrig fick en julstrumpa som barn! Huvudmotiv på denna jultröja är en grönglittrig jultrumpa, fast med ett hemligt litet fack, vilket betyder att du kan förvara din favoritvinflaska... på bröstet! Så, are you dreaming of a white, or red christmas?

Vin Jultröja är en superrolig jultröja för vuxna som kommer i sex olika storlekar. Tröjan är tillverkad i stickat garn av hög kvalitet vilket hjälper lite extra mot kylan. Tröjan kommer i röd och blå färg med en julstrumpa på magen som rymmer en vinflaska om man vill det. På ryggen finns en bild på en vinglas med texten: "Dreaming of a white (or red) christmas). 

Jultröjan kommer i herrstorlekar, men om du vill ha en storlek som motsvarar dam - välj en storlek mindre än din vanliga storlek. Exempel: Herrstorlek Small motsvarar damstorlek Medium. Herrstorlek Large motsvarar damstorlek X-Large.

 • Material: 100% akryl
 • Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL (vuxen)
 • Passform: Normal fit
 • Tvättas tvättmaskin på skonsamt program (30°C)
 • Herrmodellen är 192 cm lång och bär storleken Large