Till toppen
Visa större bild

Vingar för Glas Placeringskort

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dessa vingar passar för alla slags glas och är en fin detalj till vilken dukning som helst. Du kan använda dem som placeringskort på bröllop eller annan fest, eller bara som dekoration under drinkkvällen, jullunchen eller till vardagsmiddagen för att göra den lite festligare. De passar perfekt till vilken dryck du än serverar och bör absolut inte begränsas till endast energidrycker – med denna detalj kan alla drycker ge dig vingar!

Vingar för Glas Placeringskort är tillverkade i papper med ett glansigt utförande. De har ett snitt som gör att du enkelt kan hänge dem på glasets kant. Perfekt till bordsplaceringen! Levereras i 10-pack.

Mått: 10 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Türkan för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35881 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle