Visa större bild

Vinhållare Klacksko Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att ge bort en riktigt snygg present behöver inte alltid vara svårt, det gäller att tänka så okomplicerat som möjligt och att bara tänka på vad personen som ska få presenten har för personlighet. Denna vinhållare som efterliknar en riktigt snygg klacksko i guld/glitter passar utmärkt till personen som kanske älskar glitter och glamour, eller till festprissen möjligtvis? Sen är den förbaskat snygg också!

Vinhållare Klacksko är en väldetaljerad och oerhört snygg inredningsdetalj som kommer göra susen i prydnadsskåpet! Denna vinhållare ser ut som en klacksko i guld/glitter och en vinflaska sitter som gjutet i skon! Den perfekta inredningsprylen med andra ord!

Vinhållare Klacksko Säljs styckvis, kommer i guld/glittrig färg, mäter ca: 21 x 20 cm och är tillverkad i materialet Polystone.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46960 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle