Till toppen
Visa större bild

Vinhållare Klacksko Svart

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du en flickvän, eller kanske en mamma som är helt tokig i skor och glitter? När hon fyller år vet du exakt vad hon ska få... eller hur? Javisst, denna glittersko i svart som dessutom är en vinhållare kommer bli den bästa presenten hon någonsin fått, garanterat! Släng gärna med en flaska rött för att göra skon helt komplett! 

Vinhållare Klacksko Svart är en riktigt snygg och väldetaljerad inredningsdetalj i svart/glitter. Denna vinhållare efterliknar en riktigt dyr och exklusiv klacksko som dessutom glittar i svart! Den ultimata gåvan till den modetokige! 

Vinhållare Klacksko Svart säljs styckvis, mäter ca 21 x 20 cm, är svart/glittrig och är tillverkad i materialet Polystone.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46962 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle