Till toppen
Behöver du hjälp? Ring oss på 026-22 22 092
Visa större bild

What do you meme?

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
399 kr
4 i lager

Produktbeskrivning

What do you meme? är ungefär som det galna sällskapsspelet Cards Against Humanity om du råkat spelat det någon gång. Typ lika tokigt med liknande upplägg och till och med snäppet roligare!

Här tilldelas varje medspelare varsina kort med olika fraser och texter på. Och på det lilla stativet placerar du ett av bildkorten varpå varje spelare ska välja ut det roligaste eller finurligaste texten som kan passa till. Vid varje runda är det en ny medspelare som är domare och som ska utse den bästa texten.
Det låter kanske lite torrt och simpelt, men vi garanterar att ett sällskapsspel aldrig kommer få dig att garva så mycket som det här!

What do you meme? är ett episkt roligt partyspel som passar lika bra på förfesten som på möhippan, svensexan eller vilken fest som helst. Det är enkla spelregler så ni kommer snabbt igång. Bildkorten är var och en ett roligt foto eller en knasig bild som cirkulerat på internet så du kommer säkert känna igen flera av dem, vilket gör det hela ännu roligare!

Fakta om What do you meme?
  • Språk: Engelska
  • Antal bildkort: 40 st
  • Antal textkort: 225 st
  • Litet pappstativ medföljer
  • Antal spelare: 3-20 st
  • Speltid: 30-90 min
  • Rekommenderad ålder: 17+
  • Perfekt partyspel!


meme [mi:m] betyder (engelska): A humorous image, video, piece of text, etc. that is copied (often with slight variations) and spread rapidly by Internet users.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37106 eller så laddar ni upp dem manuellt.