vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Varumärken Wonder Woman

Wonder Woman

Wonder Woman är den evigt unga och populära hjältinnan som skapades av DC Comics redan 1941. Wonder Woman är en amason som föddes på ön Themiscyra och hennes fullständiga titel är prinsessan Diana av Themiscyra men går mer under sitt alias Diana Prince. När du klär dig i en Wonder Woman dräkt och hennes klassiska attribut från oss på Partykungen kommer du att leva upp till beskrivningen “vacker som Afrodite, klok som Athena och stark som Herkules”. Karaktären bygger nämligen på grekisk mytologi även om hon är definieringen av amerikansk superhjälte och är en av medlemmarna i Justice League of America, där bland annat Stålmannen och Batman ingår.

På svenska heter karaktären Mirakelkvinnan och vem vill inte kunna utföra mirakel? Hos oss på Partykungen hjälper vi dig ett steg på vägen genom att höja snäppet på din fest, eller din vardagliga superhjälteklädsel, genom att bistå dig med de rätta kläderna och accessoarerna. Du hittar olika modeller av Wonder Womans kläder, som varierat genom tidsepokerna, men även hennes tiara som hon använder som statusmarkör och vapen. Givetvis finns även Wonder Womans sköld och svärd, men vi bör vara ärliga och berätta att de i vårt sortiment inte är tillverkade av materialet vibranium. Däremot är de magiska – magiska på de viset att de bringar lycka, glädje och många skratt.

Wonder Woman kan du klä ut dig till flera gånger om året för vem gillar inte starka kvinnor? Kläderna passar både till halloween, maskerad, födelsedagskalaset eller varför inte en helt vanlig vardag som behöver livas upp. Det kanske behövs en dos superhjälte som serverar glass och läser sagor då ditt barn är hemma sjukt. Kläderna och accessoarerna finns i flera olika storlekar, även för barn. Perfekt för mamma och barn som vill ha matchande outfits.

Ingen vet bättre än vi på Partykungen att det är lätt att glömma bort att vi är mänskliga när vi bär en Wonder Woman dräkt. Vi vill därmed höja ett varningens finger att exempelvis armskydden tyvärr inte är oförstörbara och att de inte skyddar mot pistolskott. Gå med andra ord inte emellan om du ser en pistolduell en arla och dimmig morgon. Det gyllene lasso (The Lasso of Truth) kan inte heller få folk att säga sanningen så undvik att surra fast din partner för ett korsförhör, det fungerar inte och kan leda till att relationen skadas. Vi hoppas såklart att tekniken snart är här och kan tillämpas på våra maskeradkläder och Wonder Womans coola attribut, men till dess läs skötselråden för hur just ditt plagg eller accessoar bör tvättas och förvaras.

Vi är stolta över vårt utbud av Wonder Woman online. Vi har produkter från flera tillverkare och du hittar bland annat produkter från serieförlagen DC Comics och Marvel. När det gäller originalutgåvor kan dessa ibland få ekonomiska samlarvärden beroende på efterfrågan men vi uppmuntrar dig till att njuta och roas av din vara. Wonder Woman är ett begrepp så vi kan även erbjuda andra varor än enbart maskeradkläder med den världsberömda WW-loggan.

Hur många kvinnliga superhjältar kan du nämna vid namn? Nu menar vi inte superhjältarnas flickvänner, tillika bifigurer, som behöver räddas utan hjältinnan i berättelsen. Nej, inte många därför borde varje kvinna och flicka med pondus självklart välja att se ut som Wonder Woman på festen. Kvinnan som stred i andra världskriget och spöar bovarna på löpande band. En karaktär att se upp till och vi hjälper dig till den rätta outfiten utan att det behöver kosta slängkappan.
Läs mer