Visa större bild

Zivak Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nästa maskeradparty är det du som briljerar med utstyrseln! Du kommer få miljontals frågor om "-Vem ser du ut som?" och kanske ett gäng av "-Ouuf vilken läskig mask!" och det är precis det du ville höra! Då kan du enkelt svara "-Jag vet inte, men visst är jag snygg?" Dessa frågor betyder helt enkelt "Success" och du kan glida hem efter festen nöjd och belåten över ditt maskeradval. 

Zivak Greyland Film Mask är en riktigt läskig, snygg, välgjord men ändå oklar mask. Vem ser det egentligen ut som, är det din granne kanske? Vi har iallafall döpt honom till Zivak vilket vi tycker är passande! Denna mask är handskulpterad och gjuten i mjukt högkvalitativt latex. Det resulterar i bra komfort, välgjorda detaljer och mycket mer. Masken sitter som ett smäck runt ditt ansikte och är heltäckande. Hål för ögon/näsa/mun finns också så att du ska kunna äta, samtala och dricka utan att ta av dig masken. Denna mask är helt enkelt ett lätt val! 

Tips: Känns hålen runt ögon/näsa/mun tight gör du dem enkelt lite större med hjälp av en nagelsax eller dylikt. 

Fakta om Kiki-Riki Greyland Film Mask:
  • Väldigt realistisk
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Är du allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig då från denna mask! 

Fakta om Zivak Greyland Film Mask:
Notera: Modellen på bilden använder latex runt maskens halsslut för en mer realistisk känsla och syn!

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46282 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle